Bli en stylist

BLI EN XTREME LASHES® VIPPE STYLIST

Xtreme Lashes by Jo Mousselli® tilbyr flere forskjellige kurs som passer både for erfarne vippestylister, og skjønnhets- og helsepersonell uten tidligere erfaring med øyenvippextension, men som likevel ønsker å bli en vippestylist.

NIVÅ 1

Dette alternativet omfatter treningsprogram Nivå 1, som er utformet for å gi en grunnleggende og omfattende opplæring i hvordan å bruke øyenvippe extension ved hjelp av våre egne produkter og teknikker, og i tillegg viktig trening i næringsutvikling.

2 påfølgende dager

KONVERTERINGS PAKKE

Dette unike “Konverter til Xtreme Lashes” programmet tilbyr erfarne vippestylister, som er opplært av et annet anerkjent vippe extensions selskap, muligheten til å bli en Xtreme Lashes® vippe stylist, kjøpe Xtreme Lashes produkter, tjene til Xtreme Lashes sertifisering, og bli anerkjent på Xtreme lashes Lash Stylist Directory. Hvor forbrukere som besøker Xtreme Lashes nettstedet, på jakt etter en sertifisert Xtreme Lashes stylist i sitt nærmiljø, kan finne nettop deg.

Business Development Kit inkludert.

For mer informasjon om vår sertifisering, konvertering, og avanserte treningsprogram,

kontakt vår kundeservice.

+47 954 45 050 / info@xtremelashes.no

Ditt navn (påkrevd)

Telefonnummer (påkrevd)

Din e-post (påkrevet)

Emne

Din beskjed

FORDELENE VED Å VÆRE EN XTREME LASHES VIPPE STYLIST

Xtreme Lashes har trent tusenvis av vippestylister verden over. Som global leder innen øyenvippe extension, er Xtreme Lashes alltid i forkant med nytenkning innen produkter og opplæring. Ligg alltid i forkant med de nyeste applikasjonsmetodene ved å bli en sertifisert Xtreme Lashes® vippestylist!

 

Omfattende praktisk opplæring av erfarne trenere.

Våre øyenvippe extensions kurs blir gjennomført på verdensbasis. Det deltar aldri mer enn 10 elever per trener. Våre sertifiserte Xtreme Lashes® trenere gjennomgår en grundig «boot camp» og deltar selv i en rekke treningsprogrammer for å sikre at du får den absolutt beste opplæringen som er tilgjengelig i hele verden. Som global leder, vil du bli utdannet av de mest erfarne øyenvippe extension trenerne.

 

Alle våre treningsprogrammer har omfattende hands-on opplæring gitt av erfarne, sertifiserte Xtreme Lashes® trenere. Xtreme Lashes trenere gjennomgår omfattende, innledende og kontinuerlig opplæring i Xtreme Lashes Professional Application System, og har en lidenskap for øyenvippe-utdanning og det å kontinuerlig forbedre sine tekniske og pedagogiske ferdigheter for å sikre at de forblir de beste trenerne i bransjen.

 

Standardisert pensum

Xtreme Lashes® bruker de samme opplæringsprogrammer over hele verden. Uansett hvilket treningsprogram du deltar i vil du lære de samme ferdighetene og kunnskapene som kreves for å bli suksessfull i øyenvippe-extension industrien. Forbrukerne krever konsistens og ingen andre selskaper gir en høyere verdi av et mer strukturert, profesjonelt og konsekvent treningsprogram for øyevippe extension enn Xtreme Lashes®.

 

Produktrabatt på opplæringsprogrammet

Som en ekstra bonus får du 15% rabatt på alle kjøp du gjør på øyenvippe extension trening. Din trener vil ta kontakt med deg og anbefale detaljhandel produkt og lagerbeholdning i henhold til størrelsen på virksomheten. Benytt denne anledningen til å hamstre retail produkter, markedsføringsmateriell, ekstra vipper og applikasjons-forsyninger.

 

Eyelash Extension Sertifisering

Vellykket gjennomføring av vårt Nivå 1 Trenings Program er det første skrittet til å bli en sertifisert Xtreme Lashes® vippe stylist. Etter det første treningsprogrammet, og etter du har utført flere vellykkede sett med vippe-extension, kan du delta på en sertifisering og Directory Training Program for å søke om sertifisering samt ha muligheten til å bli godkjent for oppføring på vår vippe-stylist katalog.